Балачки молоді
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » комп'ютери » Заробіток в інтернеті » ЗАРОБІТОК В ІНТЕРНЕТІ (ВІДДАЛЕНА РОБОТА НА ДОМУ)
ЗАРОБІТОК В ІНТЕРНЕТІ
romahaДата: Середа, 29.05.2013, 13:25 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Статус: Offline
Додержуйтеся інструкцій у ТОЧНОСТІ і 5000 грн. І БІЛЬШЕ будуть Вашими протягом двох місяців! ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ: 1. Зареєструйтеся у системі webmoney. Гарненько ознайомтеся з даною системою, як вона працює. Далі необхідно покласти на свій рахунок 21 грн. (Трохи більше, тому що при проведенні переказу система знімає 0.8% переказаної суми, тобто Ви повинні будете переказувати по 3 грн. 40 коп., В сумі - 23 грн. 80 коп. УВАГА У ПРОГРАМІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ ЛИШЕ U-гаманець). Від себе зазначу, що зручно поповнити електронний гаманець зі спеціальних автоматів по прийому платежів, які часто розташовуються в магазинах і на станціях метро. Однак такі автомати знімають комісію, яка, як правило, знаходиться в межах 5% від внесеного платежу. Також можна поповнити електронний рахунок в банку. Як тільки Ви покладете на свій гаманець 23 грн. 80 коп, все готово, можете переходити до наступного кроку! 2. Необхідно перевести по 3 грн. 40 коп. (40 коп. Знімається службою перекладу за здійснення операції) на 7 пропонованих нижче WMU рахунків. Для того щоб здійснити переказ, необхідно зайти на сайт webmoney. Потім, якщо ви ще не ввійшли під своїм ім'ям, натисніть на посилання Увійти, яка розташовується в самому верху сторінки і виділена, синім кольором. Далі за підказками системи webmoney. Важливо! Перекази потрібно здійснювати на рахунок, а не на e-mail. Важливо! Після всіх відправлень ви відправляєте на e-mail, securitywebmoney@gmail.com наступну інформацію: номер вашого гаманця, дату, час відправлення, U-гаманці на котрі Ви відправляли гроші і відправленню суму. Щоб отримувати дохід, необхідно відправити на кожний із цих 7 гаманців по 3 грн 40 коп., Інакше Ви просто не будете включені в систему мережними модераторами webmoney transfer і не зможете зняти дохід (3 грн 40 коп - це відправляється Вами сума, при цьому одержувач отримує рівно 3 грн) Отже, відправте по 3 грн. 40 коп на кожен з таких рахунків:
1. U118844036936
2. U665034088058
3. U294152994797
4. U162394901863
5. U102174584380
6. U776969034310
7. U216003373550

ПОВТОРЮЮ, щоб отримувати дохід, необхідно відправити НА КОЖЕН із цих 7 гаманців по 3 грн. 40 коп - інакше, мережними модераторами webmoney - гаманців, ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти дохід. Тепер УВАГА! Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ий - на місце 5-ого, 7-ий - на місце 6-ого! А у 7-ий номер, який виявився порожнім, впишіть НОМЕР Вашого гаманця! Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід у 5 000-10 000 грн. ЦЕ МІНІМУМ! протягом двох місяців! БІЛЬШЕ розміщень - більший дохід (при чому у геометричній прогресії). ОТЖЕ, коли ви досягнете першої ПОЗИЦІЇ У СПИСКУ, ВИ БУДЕТЕ МАТИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ПРОСТО ЯК ТВОРЕЦЬ СПИСКУ! ЦЕ ВАРТО 24 грн. і ЗОВСІМ НЕ Важка робота! ГОЛОВНЕ - ЦЕ ПРАЦЮЄ! І ЦЕ ПРОСТО ЗДОРОВО!
 
bohdanДата: Вівторок, 18.06.2013, 10:50 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Статус: Offline
Здраствуйте. Хочу розказать о дополнительном зароботке ничево не делая - автосерфинг.
Чтобы зарабатывать на автосерфинге особых навыков не нужно, Вы запускаете серфинг и занимаетесь своими делами,
а Вам пока автосерфинг будет работа будут начисляться кредиты которые Вы сможете перевести с деньги.
Чтобы больше зарабатывать Вам нужен скоростной интернет, чтобы Вы смогли открыть несколько сайтов автосерфинга
(5-6-10) - если Вы будите серфить к примеру на 4-5 одновременно то Ваш заработок будет составлять в месяц около 80$,
а если Вы к примеру будите серфить на 10 то естественно Ваш заработок будет больше - 160-180$ в месяц при работе автосерфинга
около 8 часов в день, и это ничего не делая, за Вас все будет делать компьютер, а Вы пока будет работать автосерфинг,
можете заниматься другими видами заработка такими как заработок на кликах, играх, опросах, соц сетях и др., тем самым к этим деньгам что
Вы заработаете на автосерфинге + еще с других видов заработка будет доход.Так же есть на каждом сайте есть и ручной серфинг где кредиты набираются быстрее чем на автосерфинге.Регеструйтесь и заробатывайте:

http://www.ebesucher.ru/?ref=Bohdan13

Удачи!
Здраствуйте.Хочу Вам росказать про сайт на котором можно зарабатывать дополнительный зароботок.
На сайте вы узнаете как можно заработать от 50 руб. до 700 руб. в день.
С самого начала ваш заработок как и всех будет не очень большим, так как вам нужно сначала отточить навыки, в никнуть как больше всего и на чем можно заработать деньги.
На сайте представлено четыре вида заработка каждые из них по разному расцениваются:
самый легкий и малодоходный это «Серфинг сайтов», далее идет «Чтение писем», «Прохождение тестов», «Выполнение заданий» - о каждом этом виде заработка смотрите в пункте меню сайта.
Так же вы не плохо сможете заработать на рефералах, здесь как вы захотите, или продавать их или же можно оставить и получать от их заработка пожизненный доход. Чем больше у вас рефералов тем больше вы заработаете.
Подробнее смотрите в меню «Пригласить рефералов»Чтобы убедится что вам заплатят, заработайте 2 руб.
и выведите себе на электронный кошелек, эти деньги вы сможете заработать буквально за 15-20 минут, а деле уже со своего электронного кошелька сможете вывести или на карту в банк, на счет, или же сможете оплатить любые услуги.
Более 400 оплачиваемых ссылок в день. Много оплачиваемых заданий. Приглашайте рефералов и получайте от их заработка 65%.

http://www.seosprint.net/?ref=1903636

Удачи.
 
Форум » комп'ютери » Заробіток в інтернеті » ЗАРОБІТОК В ІНТЕРНЕТІ (ВІДДАЛЕНА РОБОТА НА ДОМУ)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024