Балачки молоді
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » комп'ютери » Заробіток в інтернеті » Заробити - реально (це дійсно можливо)
Заробити - реально
faraonДата: Неділя, 10.06.2012, 10:34 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Робота в інтернеті за допомогою Webmoney.
Простий заробіток в інтернеті. Прибуток залежить тільки від ВАС! (Дочитайте до кінця, це важливо і цікаво, і займе всього кілька хвилин!) Здравствуйте! Цей проект проводиться спеціально для більш широкого розвитку міжнародної платіжної системи "WebMoney".
ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:

1 КРОК. Зареєструйтесь в системі \ "WebMoney Keeper Mini \", яка знаходиться за адресою: https://start.webmoney.ru/Signup.aspx. Далі створіть собі Інтернет-гаманець WMU-UAH і покладіть на свій рахунок 20 гривень, (18 гривень для перекладу по 3 гривні на 6 запропонованих інтернет гаманців і кілька копійок - це комісія, за кожний переказ система знімає 0,8%, Як це можна зробити? Всі способи описані за адресою: http://www.webmoney.ru/rus/addfunds/. Особисто я поповнив рахунок в найближчому пункті поповнення. Вибирайте той, який найбільш зручний для вас - і дійте!

2 КРОК. Тепер потрібно перевести по 3 гривні на кожен з нижче перерахованих гаманців. Для цього необхідно увійти в свій Гаманець за адресою: https://my.webmoney.ru/login.aspx?ReturnUrl =% 2fdashboard.aspx і вибрати функцію "передати WM" -> потрібно вказати номер гаманця, на який буде здійснений переклад і суму, потім натиснути на кнопку: OK. Повторіть так з кожним з 6-и гаманців, наведених нижче. При перерахуванні грошей на кожен з гаманців, в полі "Примітка" ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно написати "прошу внести мене до списку WebMoney "і тоді мережеві модератори включать вас в систему, інакше ви не зможете зняти ваші гроші. І так, відправте по 3 гривні на кожен з наступних гаманців:

1. U469673771565
2. U358206626796
3. U421602857392
4. U 200275377682
5. U160380911744
6. U396325258252

ПОВТОРЮЮ: щоб одержувати дохід необхідно відправити НА КОЖЕН з цих 6 гаманців по 3 гривні - інакше мережними модераторами "WebMoney" гаманців ви просто не будете включені в систему і Ви не зможете зняти ваші гроші. Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку і до кінця. У скопійованій статті видаліть зі списку гаманців ПЕРШИЙ (ВЕРХНІЙ) гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, 3-ий - на місце 2-го, 4-ий - на місце 3-го, 5 - ий - на місце 4-го, 6-ой-на місце 5-го! А в 6-ий номер, який виявився порожнім, впишіть НОМЕР Вашого гаманця! 3 КРОК. Додайте цю статтю (або оголошення з посиланням на сторінку зі статтею, яку ви легко можете зробити на одному з безкоштовних сайтів, наприклад: http://narod.yandex.ru). Статтю і посилання на Вашу сторінку розміщуйте на сайтах про роботу, але не менше, ніж на 50-100 форумах і новинних стрічках (News Groups). Запам'ятайте - чим більше ви розмістите, тим вище буде Ваш доход.Размещеніе цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, ГАРАНТУЄ Вам дохід 25000 гривень - ЦЕ МІНІМУМ! Протягом 2,5 місяців. Більше розміщень - більший дохід
УДАЧІ ВАМ!
ДОкладніше тут http://zarobitokukr.at.ua/
 
bohdanДата: Вівторок, 18.06.2013, 10:51 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Статус: Offline
Здраствуйте. Хочу розказать о дополнительном зароботке ничево не делая - автосерфинг.
Чтобы зарабатывать на автосерфинге особых навыков не нужно, Вы запускаете серфинг и занимаетесь своими делами,
а Вам пока автосерфинг будет работа будут начисляться кредиты которые Вы сможете перевести с деньги.
Чтобы больше зарабатывать Вам нужен скоростной интернет, чтобы Вы смогли открыть несколько сайтов автосерфинга
(5-6-10) - если Вы будите серфить к примеру на 4-5 одновременно то Ваш заработок будет составлять в месяц около 80$,
а если Вы к примеру будите серфить на 10 то естественно Ваш заработок будет больше - 160-180$ в месяц при работе автосерфинга
около 8 часов в день, и это ничего не делая, за Вас все будет делать компьютер, а Вы пока будет работать автосерфинг,
можете заниматься другими видами заработка такими как заработок на кликах, играх, опросах, соц сетях и др., тем самым к этим деньгам что
Вы заработаете на автосерфинге + еще с других видов заработка будет доход.Так же есть на каждом сайте есть и ручной серфинг где кредиты набираются быстрее чем на автосерфинге.Регеструйтесь и заробатывайте:

http://www.ebesucher.ru/?ref=Bohdan13

Удачи!
Здраствуйте.Хочу Вам росказать про сайт на котором можно зарабатывать дополнительный зароботок.
На сайте вы узнаете как можно заработать от 50 руб. до 700 руб. в день.
С самого начала ваш заработок как и всех будет не очень большим, так как вам нужно сначала отточить навыки, в никнуть как больше всего и на чем можно заработать деньги.
На сайте представлено четыре вида заработка каждые из них по разному расцениваются:
самый легкий и малодоходный это «Серфинг сайтов», далее идет «Чтение писем», «Прохождение тестов», «Выполнение заданий» - о каждом этом виде заработка смотрите в пункте меню сайта.
Так же вы не плохо сможете заработать на рефералах, здесь как вы захотите, или продавать их или же можно оставить и получать от их заработка пожизненный доход. Чем больше у вас рефералов тем больше вы заработаете.
Подробнее смотрите в меню «Пригласить рефералов»Чтобы убедится что вам заплатят, заработайте 2 руб.
и выведите себе на электронный кошелек, эти деньги вы сможете заработать буквально за 15-20 минут, а деле уже со своего электронного кошелька сможете вывести или на карту в банк, на счет, или же сможете оплатить любые услуги.
Более 400 оплачиваемых ссылок в день. Много оплачиваемых заданий. Приглашайте рефералов и получайте от их заработка 65%.

http://www.seosprint.net/?ref=1903636

Удачи.
 
Форум » комп'ютери » Заробіток в інтернеті » Заробити - реально (це дійсно можливо)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024